S.C. Virtual Speed S.R.L

Cod fiscal: RO31471059
Nr. Registrului Comertului: J40/4563/05.04.2013

www.furnizorul-dvs.ro este o platforma de shopping on-line dezvoltata de compania S.C. Virtual Speed S.R.L., un magazin de promovare si vanzare pentru o gama diversificata de produse. Prin aceasta platforma de shopping on-line, infiintata in anul 2013, un grup entuziast de tineri cu experienta in mai multe tipuri de activitati de marketing si vanzari directe, si-au unit fortele pentru a pune la un loc, pe aceeasi platforma, o gama variata de produse, din aproximativ toate domeniile, spre vanzare.

Am stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respectam criteriile si exigentele acesteia, calitatea produselor si a serviciilor fiind principiu de baza al companiei.

Compania noastra isi doreste sa ramana independenta, si totodata isi propune obiective pe termen mediu si lung, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si spre activitati cu potential pe termen lung, cu clienti multumiti de colaborare, cu promovarea de produse diverse in cadrul magazinului online www.furnizorul-dvs.ro

Echipa noastra aduce spre promovare, la cele mai bune preturi, o gama diversificata de produse.

Compania noastra va ofera cele mai bune preturi, negociate special, pentru ca Dvs., vizitatorul magazinului online www.furnizorul-dvs.ro sa plecati multumit. Vom aduce in atentia vizitatorilor marci de renume si produse de calitate, cu servicii pe masura tuturor asteptarilor.


Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre!

Echipa Virtual Speed S.R.L.